Volkswagenin varaosat nopeasti toimitettuna

Voit hakea sopivia varaosia autoosi syöttämällä kenttään rekisterinumerosi tai valitsemalla mallin listalta:

Hae rekisterinumerolla

Volkswagen varaosat

KL-Varaosat tarjoaa laajan valikoiman Volkswagen-ajoneuvojen varaosia nopealla toimituksella. Löydät valikoimastamme niin alkuperäis- kuin tarvikeosatkin, ja osat toimitetaan sinulle seuraavaksi arkipäiväksi.

Osien hakeminen onnistuu helposti syöttämällä haluamasi rekisterinumeron suoraan yläpalkin hakukenttään, jonka avulla voit rajata hakua haluamaasi automalliin. Uuden tuoteryhmäuudistuksemme avulla löydät VW:n alkuperäis- sekä tarvikeosat yhä helpommin ja nopeammin. Päätuoteryhmiämme ovat

Suodatin-tuoteryhmästä olemme jakaneet Volkswagenin suodattimet öljyn-, ilman-, polttoaine- sekä sisäilmansuodattimiin. Tämän lisäksi on vielä tuoteryhmä vaihteisto- ja muille suodattimille.

Jarruosissa varaosat on jaoteltu jarrulevyihin ja -rumpuihin, jarrupaloihin, seisontajarruihin, jarrusatuloihin ja -hydrauliikkaan sekä muihin jarruosiin.

Mikäli puolestaan etsit VW-ajoneuvoosi esimerkiksi EGR-venttiileitä, hihnan kiristimiä tai imusarjojen tiivisteitä, löydät kyseiset osat moottorin osista. Kyseiseen tuoteryhmään on tulossa vielä verkkokaupan suhteen uudistuksia, joilla pyritään oikean osan löytymistä tuomaan yhä helpommaksi ja vaivattomammaksi.

Valikoimastamme löydät varaosien lisäksi myös

Volkswagen alkuperäislaatuiset varaosat sekä tarvikkeet

Nopea toimitus, asuit sitten missä päin Suomea tahansa!

Halutessasi selvittää määrän tietylle tuotteelle, tarvitsee sinun vain valita haluamasi kappalemäärä, jonka jälkeen näet tuotteen saatavuuden. VW-tuotteiden toimitus onnistuu meiltä helposti Postin ja Matkahuollon toimitustapoja käyttämällä. Verkkokauppatilaukset toimitamme kiinteällä rahtimaksulla. Halutessasi voit lukea lisää verkkokaupan myynti- ja toimitusehdoista.

Kaikki tuotteemme sisältävät ALV:n (24 %), hinnat ovat NETTO-hintoja. Tuotteet sitoumuksetta vapaasti varastoissamme, lisätietoa saat myynnistämme.

Erikoistumalla vain muutamaan merkkiin kykenemme tarjoamaan ammattimaista ja perinpohjaista osaamista myös Volkswagen-ajoneuvoihin liittyvissä kysymyksissä. Vuosien ammattitaidon myötä kykenemme tarjoamaan vastauksia kysymyksiisi myös haastavissa tapauksissa. Halutessasi voit tarkastaa myös osaavan ServicePartner-huoltoverkostomme, joka osaa auttaa autosi huoltoon liittyvissä kysymyksissä.