Toimintamme kasvaessa haemme Uudenmaan alueelle

MYYNTIEDUSTAJAA

Palvelemme suomalaisia premium-luokan autojen omistajia yhteistyössä paikallisten korjaamoyritysten kanssa. Automerkkikohtainen osaaminen on vahvuutemme, ja huollot ja korjaukset kumppaniverkostomme tekee korkealaatuisilla varaosilla.

Hoidat asiakkuuksiamme tekemällä aktiivista palvelutyötä Uudenmaan alueella. Olet myös itse mukana suunnittelemassa alueesi markkinointia hyvän ja aktiivisen tiimimme kanssa.

Päivittäinen työ tehdään suurelta osin kentällä, mikä vaatii itsenäisyyttä, oma-aloitteisuutta ja laadituissa suunnitelmissa pysymistä. Kommunikoit aktiivisesti ja oma-aloitteisesti toimipaikoista ja myynnistä vastaavien kollegoittesi kanssa palvelun ja myynnin kehittämiseksi.

Kyky jäsentää autokorjaamon toiminnalle tärkeitä asioita ja aito halu edistää asiakkaamme liiketoimintaa ovat keskeisiä menestystekijöitä työssäsi.

Asiakaskäynnit voit hoitaa Uudeltamaalta tai sen lähialueelta liikkeelle lähtien.

Tarjoamme sinulle työympäristöksesi menestyvän yrityksen ja työn maailman parhaiden laatumerkkien parissa. Tarjoamme myös kilpailukykyiset osaamisesi, asenteesi ja kokemuksesi mukaiset edut. Tuemme vahvasti henkilöstömme onnistumista ja kehittymistä omassa työssään ja osaamisessaan.
Lähetä lyhyt kirjallinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen sähköpostitse osoitteella rekry@kl-varaosat.fi 15.12.2020 mennessä.
Lisätietoja tehtävästä saat jättämällä soittopyynnön samaan sähköpostiosoitteeseen.

KL-Varaosat (KL-Parts Oy) on autovaraosien ja autotarvikkeiden kauppaan erikoistunut yritys, jonka henkilöstön lukumäärä on 60 ja liikevaihto on n. 15 milj. euroa. Kuulumme vuodesta 2019 alkaen Kaha-konserniin, joka on osa vapaassa varaosakaupassa Pohjoismaiden suurimpiin kuuluvaa KGK-ryhmää.
Toimipaikkamme sijaitsevat Vantaalla, Espoossa, Tampereella, Turussa, Lahdessa, Jyväskylässä ja Rovaniemellä,