Korin osat Mercedes-Benz, BMW ja Volvo

Voit hakea sopivia varaosia autoosi syöttämällä kenttään rekisterinumerosi tai valitsemalla mallin listalta:

Hae rekisterinumerolla

Korin osat Mercedes-Benz, BMW, Volvo ja Audi

KL-Varaosat verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman erilaisia korin osia. Kauttamme saat kaikki seuraavat korin osat Mercedes-Benz, BMW, Volvo ja Audi ajoneuvoihin:

  • Puskurit, helmat, lokasuojat
  • Peilit ja lasit
  • Ovet ja konepellit
  • Apurungot
  • Listat, pohjamuovit ja kiinnikkeet
  • Verhoiluosat
  • Asennuksessa käytettävät tarvikkeet
  • Korjausmaalit

Puskurit, helmat ja lokasuojat

Auton puskuri, helma tai lokasuoja voidaan joutua uusimaan esimerkiksi kolari- tai ruostevaurion vuoksi. Toisinaan vaurion korjaamiseksi riittää olemassa olevan osan korjaus ja maalaus. Yhä useammin esimerkiksi koko puskuri vaihdetaan sen korjaamisen sijaan. Puskurin takana sijaitsee useita osia, joissa on muovia, jotka tulee myös vaihtaa uusimisen yhteydessä. Toisinaan myös auton runkoa joudutaan suoristamaan etu- tai takapuskurin vaihdon yhteydessä.

Peilit ja tuuli- ja sivulasit

Auton sivupeileissä yleistyvät erilaiset sähköiset toiminnot. Esimerkiksi vilkut, lämmitysvastin sekä peilin kääntymiskoneisto sijaitsevat usein sivupeilissä. Tämä vaikuttaa myös sivupeilien hintaan.

Ovet ja konepellit

Auton ovien oikaisu ja vaihtaminen saattavat nykypäivinä maksaa sen verran, että auto päätyy lunastukseen. Välillä pieneltä näyttävä lommo voi vaatia suurenkin korjauksen. Kustannusten noususta turvalaitteiden ja korirakenteen osuus on noin puolet.

Konepelti voi saada ajanmittaan esimerkiksi kiveniskuja ja maalaus tai konepellin vaihto voi tulla tällöin kyseeseen. Löydät KL-Varaosien verkkokaupasta Mercedes-Benz, Volvo, BMW ja Audi ajoneuvoon sopivat konepellit.

Apurungot

Apurunko on auton pyörätuennan osa. Se on auton rungon osa, johon pyörätuennan tukivarret ovat kiinnittyneet. Apurungon tehtävänä on vähentää jousituksesta kuuluvan melun määrää autossa.

Korjausmaalit

Kiveniskuja ja naarmuja on mahdollista korjata siihen tarkoitetuilla tuotteilla. Tuotteiden maali on sävytetty oman auton värikoodin perusteella. Usein mukana tulee pieni sivellin, jolla korjaus tehdään. Metallinhohtoväri vaatii maalauksen päälle vielä kirkaslakan. Myös ruosteenestoon on olemassa omat tuotteensa esimerkiksi sprayn muodossa.

Korin osat Mercedes-Benz, BMW ja Volvo

 

Tutustu myös muihin auton varaosista kertoviin sivuihimme: 

Mikäli tarvitset automerkkiisi perehtynyttä korjaamoa, KL-ServicePartner verkostomme palvelee. Nykyaikaiseen ajoneuvokaluston huoltoihin ja korjauksiin tarvitaan erikoisosaamista. KL-ServicePartner‐ korjaamot tarjoavat Mercedes‐ Benz‐, BMW‐, Volvo ja Audi ‐asiantuntemusta ja heillä on asianmukaiset välineet vianetsintään ja korjaustyöhön.