Mercedes Benz huolto

Voit hakea sopivia varaosia autoosi syöttämällä kenttään rekisterinumerosi tai valitsemalla mallin listalta:

Hae rekisterinumerolla

Mercedes-Benz varaosat

Löydät verkkokaupastamme erilaiset Mercedes-Benz varaosat. Valikoimmissamme laaja valikoima alkuperäis- että tarvikeosia.

Voit hakea verkkokaupassamme sopivia varaosia rekisterinumerollasi tai valita autosi mallin valikosta verkkokaupastamme. Kun olet rajannut hakusi haluamaasi automalliin, voit tehdä lisärajauksia valitun automallin alla.

Haku automallista kentällä löydät nopeasti juuri hakemasi tuotteen. Rajaamalla tuotetta ryhmiin voit vielä hakea valitun ryhmän sisältä käyttämällä HAKU TUOTERYHMÄSTÄ -kenttää. Tuotteet on jaoteltu seuraaviin pääryhmiin

Suodattimien valikoimista löydät öljynsuodattimet, ilmansuotimet, sisäilmasuodattimet, polttoainesuodattimet ja voimansiirron suodattimet sekä suodattimiin liittyvät varaosat.

Jarruosien valikoimistamme löytyy mm. etu- ja takajarrulevyt, jarrupalasarjat + asennustarvikkeet, jarrupalojen tunnistinjohdot, jarruletkut, jarrukilvet ja käsijarrukengät, jarrusylinterit sekä jarrusatulat.

Alustan osista tilaat helposti kauttamme esimerkiksi alapallonivelet, alatukivarret, ohjauksen osat, jouset, iskunvaimentimet, vauhtipyörät ja vetoakselit.

Moottorin osista löydät EGR-venttiilit, hihnat ja hihnan kiristimet, moottorin tiivisteet sekä polttoainepumput ja sen osat. 

KL-Varaosien verkkokaupasta löytyvät myös:

mercedes benz varaosat
Löydät KL-Varaosien verkkokaupasta laajan valikoiman Mercedes-Benz varaosia.

Toimitamme verkkokaupan tuotteita mihin tahansa Suomessa

Saatavuuskyselyn kautta näet saatavilla olevien varaosien määrän. Huomioithan että Mercedes-Benz varaosat saatavuuskysely kysyy sen määrän, jonka olet asettanut kenttään.

Toimitustapoina tarjoamme sekä Matkahuollon että Postin lähetystavat. Verkkokaupan tilaukset toimitamme kiinteällä 10e rahdilla. Tarkemmat verkkokauppamme toimitusehdot löydät täältä.

Varaosien hinnat ovat NETTO-hintoja, sitoumuksetta vapaasti varastoissamme, sisältäen ALV:n 24%. Oikeus muutoksiin pidätetään. Kiireellisessä tapauksessa ota yhteyttä puhelinmyyntiin.

KL-Varaosat -yhtiöiden toiminta perustuu ylivoimaiseen tuoteosaamiseen, joka syntyy erikoistumisesta kolmeen automerkkiin. Tiukka rajaus valittuihin automerkkeihin mahdollistaa myös harvinaisempien varaosien valikoiman. Laaja ServicePartner -korjaamoverkostomme auttaa kaikissa huolto- ja varaosa-asioissa ammattitaidolla. Lisätietoa korjaamoyhteistyöstämme osoitteessa kl-servicepartner.fi. Mikäli siis etsit myös asiantuntevaa Mercedes-Benz huoltoa, tutustu KL-ServicePartners-sivustoomme.