KL-Varaosat -yhtiöt on vuonna 1979 perustettu Mercedes-Benz, BMW ja Volvo -henkilöautojen alkuperäisvaraosien ja tarvikkeiden maahantuontia, tukkukauppaa ja jälleenmyyntiä harjoittava erikoisvaraosaliike. Yhtiöillä on toimipaikat Tampereella, Jyväskylässä, Rovaniemellä, Raisiossa sekä Vantaalla.

Yhtiöiden asiakaskuntaa ovat autokorjaamot, ServicePartnerit sekä yksityishenkilöt.

KL-Varaosat -yhtiöiden alkuperäinen ja yhä kantava liikeidea on erikoistuminen Mercedes-Benz- ja BMW-henkilöautojen alkuperäisvaraosien maahantuontiin sekä niiden jälleenmyynti alan yrityksille ja yksityishenkilöille. Vuonna 2015 valikoimaan lisättiin Volvo -henkilöautojen varaosat ja tarvikkeet.

KL-Varaosat -yhtiöillä on useita ServicePartnereita ja valtakunnallinen verkkokauppa. Varaosakaupan asiakkaita ovat pääasiassa autokorjaamot, jälleen- ja vähittäismyyjät sekä yksityiset kuluttajat, mutta joukossa on myös kuntia, pelastuslaitoksia, ammatillisia oppilaitoksia ja vakuuttajia.

KL-Varaosat -yhtiöiden toiminta perustuu ylivoimaiseen tuoteosaamiseen, joka syntyy erikoistumisesta kolmeen automerkkiin. Tiukka rajaus mahdollistaa myös harvinaisempien varaosien valikoiman. Henkilöstön taidot sekä lukemattomien nimikkeiden valikoima ovat KL-Varaosat -yhtiöiden toiminnan kivijalka.