Myyntiedustaja Vantaa

Haemme pääkaupunkiseudulle

MYYNTIEDUSTAJAA

Sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot ja reipas, myyntihenkinen asenne. Toivomme kokemusta aktiivisesta myyntityöstä yhdistettynä autotekniikan perustuntemukseen. 

Tehtävään kuuluvat myyntityö autokorjaamoasiakkaille, asiakassuhteiden hyvä hoito ja kehittäminen sekä uusasiakashankintaa. Saat perehdytyksen myös toimipaikalla tapahtuvaan varaosamyyntiin.
Tarjoamme sinulle työympäristöksesi menestyvän yrityksen ja työn maailman parhaiden laatumerkkien parissa. Tarjoamme myös kilpailukykyiset osaamisesi, asenteesi ja kokemuksesi mukaiset edut.
Lähetä lyhyt kirjallinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen sähköpostitse osoitteella rekry@kl-varaosat.fi 17.2.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä saat jättämällä soittopyynnön samaan sähköpostiosoitteeseen.

KL-Varaosat Oy on autovaraosien ja autotarvikkeiden kauppaan erikoistunut yritys, jonka liikevaihto on n.14 milj. euroa ja henkilöstön lukumäärä 50. Olemme jo vuodesta 1979 alkaen erikoistuneet työskentelemään premium-automerkkien parissa. Toimipaikkamme ovat Vantaan lisäksi Tampereella, Jyväskylässä, Rovaniemellä, Turussa ja Lahdessa. Kuulumme Panostaja-konserniin, jonka liikevaihto tilikaudella 2018 oli 199,7 milj. euroa ja henkilöstömäärä noin 2000.