Mercedes Benz huolto

Voit hakea sopivia varaosia autoosi syöttämällä kenttään rekisterinumerosi tai valitsemalla mallin listalta:

Hae rekisterinumerolla

Mercedes-Benz huolto

Tarjoamme kattavan Mercedes-Benz -automerkkiin erikoistuneen huoltoverkoston. Meillä on osaava KL-ServicePartner -verkosto, jolla on syvä osaaminen ja tietämys juuri Mercedes-Benz -automerkistä.

Asiantunteva Mercedes-Benz huolto

KL-ServicePartner kumppanimme korjaavat ja huoltavat asiantuntevasti ajoneuvosi. Toteutamme mm. seuraavia huoltotoimenpiteitä:

 • Mercedes-Benz määräaikaishuollot
 • Diagnostiikka, vikakoodien lukeminen
 • Pakokaasuanalyysit
 • Moottorin korjaus, jakoketjujen vaihdot, EGR, Termostaatit
 • Diesel erikoistyöt, Hiukkassuodattimet (DPF)
 • Autosähkötyöt
 • Vaihdelaatikon korjaukset ja huollot, automaattivaihteiston öljyjen vaihtaminen huuhtelemalla
 • Jarruhuolto ja korjaus, SBC -yksiköt (sähköinen jarrutehostin)
 • Jousitus ja iskunvaimentimet, Ilmajousitus
 • Ilmastointihuollot ja korjaukset
 • Lisälämmittimien asennukset ja korjaukset
 • Ohjauskulmat
 • Lisävarusteasennukset (vetokoukut yms)
 • Rengastyöt

Osaavat huoltokumppanimme paneutuvat vian selvittämiseen. Heillä on useiden vuosien tuntemus juuri Mercedes-Benz automerkin korjauksesta ja huollosta. Huoltoverkostomme on kattava, ja voit valita lähimmän korjaamon laajasta ja kattavasta huoltoverkostostamme. Lähimmän Mercedes-Benz -automerkkiin erikoistuneen korjaamon löydät myös kätevästi karttahaustamme.

KL-ServicePartner -korjaamoverkosto käyttää aina laadultaan ensiasennusta vastaavia varaosia. Voit myös tilata heidän kautta laadukkaat osat ajoneuvoosi.

Mercedes-Benz määräaikaishuollot ja korjaukset 

Säännölliset määräaikaishuollot auttavat sinua huolehtimaan ajoneuvostasi ja säilyttämään ajoneuvosi arvon. Määräaikaishuolto kannattaa toteuttaa huoltamossa, joka tuntee ajoneuvosi. Pyydä hintatarjous määräaikaishuollon toteutuksesta lähimmältä ja asiantuntevalta huoltamolta, joka on perehtynyt juuri Mercedes-Benz -automerkkiin. Näet huoltamoiden tarkemmat tiedot KL-ServicePartner sivuiltamme.

Huollot ja korjaukset tehdään aina alkuperäisten huolto‐ja korjausohjeiden mukaisesti alkuperäisvalmistajan valmistamilla, alkuperäislaatuisilla varaosilla.

Korjauksen laatu vastaa aina laadultaan ja kestävyydeltään autoon alun perin asennettua.

Mercedes-Benz huolto
KL-ServicePartners huoltoverkosto tarjoaa asiantuntevaa Mercedes-Benz huoltoa.

Mercedes-Benz vikakoodit ja vianetsintä

Nykyaikaiseen ajoneuvokaluston huoltoihin ja korjauksiin tarvitaan erikoisosaamista. ServicePartner‐ korjaamot tarjoavat Mercedes‐ Benz‐, BMW‐ ja Volvo ‐asiantuntemusta ja heillä on asianmukaiset välineet vianetsintään ja korjaustyöhön. Erilaiset sähköviat ovat erikoisalaamme.

Moottorin korjaus, jakoketjujen vaihdot, suuttimet, EGR-venttiilit, Turbot, Hiukkassuodattimet, Termostaatit

Korjaamomme ovat perehtyneet erilaisiin Mercedes-Benz moottorivikoihin. Korjaamossa selvitetään johtuuko vika polttoainejärjestelmästä, sytytyksestä vai moottorin ajoitukseen liittyvästä ongelmasta. Mercedes-Benz automerkkeihin erikoistuneet korjaamot vaihtavat myös jäähdytysjärjestelmän termostaatit sekä EGR-venttiilit. Huolehdimme, että autosi kallis ja herkkä päästötekniikka toimii moitteettomasti. Näin säästät pitkässä juoksussa kustannuksia.

Iskunvaimentimet ja jousitus

Huollamme ja tarvittaessa vaihdamme jouset sekä iskunvaimentimet. Vaihdamme myös ilmajouset, jousituksen kompressorit ja niihin liittyvät komponentit. Saat KL-ServicePartner huollon kautta myös tarvittavat varaosat ajoneuvoosi.