e-Pro – Sähkö- ja hybridiautojen ammattilainen

e-Pro-korjaamot ovat erikoistuneet hybridi- ja sähköautojen huoltoihin ja korjauksiin osana KL-ServicePartner -ketjua. Koulutetut ammattilaiset tekevät huollot ja korjaukset turvallisesti autovalmistajien ohjeiden mukaan – joten autosi takuu pysyy voimassa ja arvo säilyy.

Löydä paras huoltokumppani sinulle ja autollesi

Hybridi- ja sähköautojen korjauksilta ja huolloilta vaaditaan enemmän – etenkin jos töitä tehdään korkeajännitepuolella. e-Pro on KL-ServicePartner-ketjun sähkö- ja hybridiautojen huolto-ja korjausverkosto, jonka koulutettu henkilökunta suorittaa työt autovalmistajien ohjeiden mukaisesti. Käytämme alkuperäislaatuisia varaosia, joille annamme kahden vuoden takuun. Tuo hybridi- ja sähköautosi vaivattomaan ja laadukkaaseen e-Pro-huoltoon – huollot on jaettu kolmeen tasoon sen mukaan, millaisia huoltoja ja korjauksia korjaamossa voidaan tehdä. Katso tästä lähin e-Pro-korjaamo!

Määräaikaishuollot

Kaikki e-Pro-korjaamot voivat tehdä määräaikaishuoltoja, joissa ei tarvitse tehdä töitä korkeajännitealueella. Teemme esimerkiksi määräaikaishuollot sekä huollamme mm. jarrut ja alustan osat.

Korjaustyöt

e-Pro-korjaamoissa voi tehdä huolto- ja korjaustöitä, joissa korkeajännite pitää kytkeä pois autovalmistajan ohjeiden mukaisesti. Teemme esimerkiksi korkeajännitekaapeleiden ja
-ohjainlaitteiden vaihdot sekä hybridiauton polttomoottorin komponenttien vaihtotyöt.

Jännitetyöt

e-Pro-korjaamoilla tehdään vaativimmatkin hybridi- ja sähköautojen huolto- ja korjaustyöt, kuten jännitteen alaisten komponenttien vaihdot. Korjaamo voi esimerkiksi vaihtaa korkeajänniteakun sisäiset komponentit.

 

Katso lisää ja löydä itsellesi nykyaikainen autohuollon ammattilainen: epro.fi