Varaosamyyjä Tampereelle

mercedes benz varaosat tarvikeosat alkuperäisosat

Työpaikkakuvaus

Toimintamme kasvaessa haemme

Tampereen toimipaikkaamme

VARAOSAMYYJÄÄ

Sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot ja reipas, myyntihenkinen asenne. Toivomme kokemusta autovaraosien myynnistä tai vaihtoehtoisesti muuta teknisen myynnin kokemusta yhdistettynä hyvään autotekniikan tuntemukseen. Kokemus ja halu aktiiviseen myyntityöhön on etu. Tehtävä voi sisältää myös asiakaskäyntejä lähialueen korjaamoasiakkailla.

Tarjoamme sinulle työympäristöksesi menestyvän yrityksen ja työn maailman parhaiden laatumerkkien parissa. Tarjoamme myös kilpailukykyiset osaamisesi, asenteesi ja kokemuksesi mukaiset edut sekä jatkossa myös mahdollisuuden toimenkuvasi kehittämiseen.

Lähetä lyhyt kirjallinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen sähköpostitse osoitteella rekry@kl-varaosat.fi 3.2.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä saat jättämällä soittopyynnön samaan sähköpostiosoitteeseen.

KL-Varaosat Oy on autovaraosien ja autotarvikkeiden kauppaan erikoistunut yritys, jonka liikevaihto on n.14 milj. euroa ja henkilöstön lukumäärä 50. Olemme jo vuodesta 1979 alkaen erikoistuneet työskentelemään premium-automerkkien parissa. Toimipaikkamme ovat Tampereen lisäksi Jyväskylässä, Rovaniemellä, Turussa, Vantaalla ja Lahdessa. Kuulumme Panostaja-konserniin, jonka liikevaihto tilikaudella 2018 oli 199,7 milj. euroa ja henkilöstömäärä noin 2000.

Yhteystiedot rekry@kl-varaosat.fi
Työpaikan osoite Viinikankatu 49, 33800 TAMPERE
Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 03.02.2019 klo 23:59
Jätä hakemus rekry@kl-varaosat.fi