REKRYTOINTI-ILMOITUS VANTAA JOULUKUU 2018

Mercedes-Benz huolto

Haemme Vantaan toimipaikkaamme:

VARAOSAMYYJÄÄ

Sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot ja reipas, myyntihenkinen asenne. Toivomme kokemusta autovaraosien myynnistä tai vaihtoehtoisesti muuta teknisen myynnin kokemusta yhdistettynä hyvään autotekniikan tuntemukseen. Kokemus ja halu aktiiviseen myyntityöhön on etu. Tehtävä voi sisältää myös asiakaskäyntejä lähialueen korjaamoasiakkailla.

Tarjoamme sinulle työympäristöksesi menestyvän yrityksen ja työn maailman parhaiden laatumerkkien parissa. Tarjoamme myös kilpailukykyiset osaamisesi, asenteesi ja kokemuksesi mukaiset edut.

Lähetä lyhyt kirjallinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen sähköpostitse osoitteella rekry@kl-varaosat.fi 15.1.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä saat jättämällä soittopyynnön samaan sähköpostiosoitteeseen.

KL-Varaosat Oy on autovaraosien ja autotarvikkeiden kauppaan erikoistunut yritys, jonka liikevaihto on n.14 milj. euroa ja henkilöstön lukumäärä 50. Olemme jo vuodesta 1979 alkaen erikoistuneet työskentelemään premium-automerkkien parissa. Toimipaikkamme ovat Vantaan lisäksi Tampereella, Jyväskylässä, Rovaniemellä, Turussa ja Lahdessa. Kuulumme Panostaja-konserniin, jonka liikevaihto tilikaudella 2018 oli 199,7 milj. euroa ja henkilöstömäärä noin 2000.